Honning-, hot sauce- og pekannøttsmørblanding

Honning-, hot sauce- og pekannøttsmørblanding

Lær å lage en deilig honning, hot sauce og pekannøtt compound butter som passer perfekt til frokost, middag eller som smakstilsetning. Enkel oppskrift med trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/4 kopp pecannøtter
  • 2 staver (1 kopp) saltet smør, mykt ved romtemperatur
  • 2 til 3 spiseskjeer hot sauce
  • 2 spiseskjeer honning

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Fordel pecanene på et stekebrett med kant og rist dem, vend dem en gang, til de er duftende, ca. 8 minutter. La dem avkjøle.
  2. 2Kjør pecanene i en foodprocessor til de er finmalt. Tilsett smør, hot sauce og honning, og kjør til alt er godt blandet og glatt. Bruk en slikkepott til å helle smøret ut på et stykke plastfolie, og form det til en logg. Sett i kjøleskapet til det er fast, ca. 2 timer. Når det er klart til bruk, skjær i skiver.