
Kofta Kabobs
Lær hvordan du lager deilige kofta kabobs med en enkel oppskrift. Perfekt for sommergrilling eller helgekos. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1,0 pund magert lammekjøtt eller storfekjøtt
- 4 stilker persille
- 1 liten løk, finhakket
- 3 fedd hvitløk, ristet, skrelt og hakket
- 1 teskje hvit pepper
- 1 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje malt koriander, valgfritt
- En liten klype nellik, valgfritt
- 5 mynteblader, veldig finhakket, valgfritt
- Kosher-salt
- Chilikrydderflak, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle legger du kjøttdeigen, som er jevnt fordelt i bollen, og tilsetter alle ingrediensene. Elt deigen i minst 5 minutter til alt er godt blandet. La kofta hvile i 20 til 30 minutter i et kjølig sted for å marinere.
- 2Fukt hånden med vann. Ta en del av kofta og form den til en stor sigar. Tre den på en lang spyd, midt i. Gjenta til all deigen er brukt opp. Stek over en kullgrill. Server varm.