
Krydret pølse- og eplepannekaker
oppskrift på spicy pølse og eple pannekaker som er perfekt for frokost eller brunch. enkel å lage med smakfull kombinasjon av krydret pølse og søt eple.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av svin
- 2. 1/4 kopp thailandsk chili-hvitløkssaus
- 3. 1/4 kopp mørk brunt sukker
- 4. 2 kopper selvhevende mel
- 5. 3 spiseskjeer mørk brunt sukker
- 6. 1 1/2 kopper melk
- 7. 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 8. 3 egg
- 9. 2 spiseskjeer rød matfarge
- 10. 2 spiseskjeer ren epleekstrakt
- 11. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 12. 4 små røde epler
- 13. Lønnesirup, til servering
Fremgangsmåte
- 11. For pølsen: Begynn med å brune pølsen i en panne over middels varme. Rør inn den thailandske chili-hvitløkssausen og brunt sukker, og kok i ytterligere 10 til 15 minutter. Ta pølsen ut av pannen og legg den på tørkepapir for å renne av.
- 2For pannekakene: Bland mel og sukker sammen. Visp inn melk, olje og egg. Tilsett matfarge og ekstrakter, og bland godt.
- 32. Kjern eplene og fjern eventuelle frø, deretter skjær i runde skiver.
- 43. Varm opp en takke til 150 grader Celsius. Legg røren i teskjeer på takken. Når det begynner å dannes bobler på toppen av pannekakene, legg en epleskive på toppen av hver, og snu dem deretter. Kok til både epleskiven og pannekaken har fått en gyllenbrun farge, ytterligere 1 til 2 minutter. Ta dem ut og legg pannekakene med eplesiden opp på voksduk for å avkjøle. Stable dem slik (med undersiden opp!) for å vise den ferske epleskiven. Gjenta med resten av ingrediensene.
- 54. Plasser en stabel med pannekaker på en tallerken, og øs over varm, smuldret pølse. Drypp deretter over lønnesirup og server.