Krydret pølse- og eplepannekaker

Krydret pølse- og eplepannekaker

oppskrift på spicy pølse og eple pannekaker som er perfekt for frokost eller brunch. enkel å lage med smakfull kombinasjon av krydret pølse og søt eple.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 pund kjøttdeig av svin
  • 2. 1/4 kopp thailandsk chili-hvitløkssaus
  • 3. 1/4 kopp mørk brunt sukker
  • 4. 2 kopper selvhevende mel
  • 5. 3 spiseskjeer mørk brunt sukker
  • 6. 1 1/2 kopper melk
  • 7. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 3 egg
  • 9. 2 spiseskjeer rød matfarge
  • 10. 2 spiseskjeer ren epleekstrakt
  • 11. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 12. 4 små røde epler
  • 13. Lønnesirup, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. For pølsen: Begynn med å brune pølsen i en panne over middels varme. Rør inn den thailandske chili-hvitløkssausen og brunt sukker, og kok i ytterligere 10 til 15 minutter. Ta pølsen ut av pannen og legg den på tørkepapir for å renne av.
  2. 2For pannekakene: Bland mel og sukker sammen. Visp inn melk, olje og egg. Tilsett matfarge og ekstrakter, og bland godt.
  3. 32. Kjern eplene og fjern eventuelle frø, deretter skjær i runde skiver.
  4. 43. Varm opp en takke til 150 grader Celsius. Legg røren i teskjeer på takken. Når det begynner å dannes bobler på toppen av pannekakene, legg en epleskive på toppen av hver, og snu dem deretter. Kok til både epleskiven og pannekaken har fått en gyllenbrun farge, ytterligere 1 til 2 minutter. Ta dem ut og legg pannekakene med eplesiden opp på voksduk for å avkjøle. Stable dem slik (med undersiden opp!) for å vise den ferske epleskiven. Gjenta med resten av ingrediensene.
  5. 54. Plasser en stabel med pannekaker på en tallerken, og øs over varm, smuldret pølse. Drypp deretter over lønnesirup og server.