
Cheesy cheeseburgere
Lær hvordan du lager deilige cheesy cheeseburgers med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe (chuck)
- 4 1/2 tommers terninger med pepper jack-ost (ca. 28 gram)
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 4 skiver cheddarost (ca. 57 gram)
- 4 hamburgerbrød
- Ketchup, sennep og/eller majones, til pålegg (valgfritt)
- Salatblader, skivet tomat og/eller skivet rødløk, til topping
- Sylteagurker, til servering (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Del storfekjøttet i 4 like store porsjoner. Trykk en terning pepper jack-ost inn i midten av hver og form kjøttet rundt osten; form til burgere, omtrent 10 cm brede og 2 cm tykke. Krydre burgerne med salt og pepper. Varm opp vegetabilsk olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Legg burgerne i pannen og kok til de er brune på undersiden, ca. 4 minutter. Snu burgerne og legg en skive cheddar på hver. Kok videre i 4 til 5 minutter. I mellomtiden rister du hamburgerbrødene og smører dem med ketchup, sennep og/eller majones. Fyll brødene med burgerne og topp med salat, tomat og/eller rødløk. Server med sylteagurker. 2. Fotograf: Christopher Testani