Hello Fresh Mobile Banner
Ingefærøl

Ingefærøl

Lær hvordan du lager frisk og smakfull ginger beer hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerdrikker og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 6 unser fersk ingefærrot
  • 2. 4 kvart kokende vann
  • 3. Saften og skallet av 2 lime
  • 4. 2 unser krem av tartar
  • 5. 1 fersk gjærdeig (0,6 unser)
  • 6. 1/3 kopp varmt vann
  • 7. 2 1/4 pund granulert sukker
  • 8. 1/2 kopp mørk rom (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Vask ingefærroten, men skrell den ikke. Hakk den grovt og kjør den i en foodprocessor til den er blitt en teksturert pasta. Legg ingefæren i en stor, ikke-reaktiv beholder og hell over kokende vann. Rør inn limesaft, limeskall og kremortartari. Dekk til og rør av og til mens blandingen avkjøles. Når den er lunkent, bland ut gjæren i det varme vannet, og press ut eventuelle klumper, før du tilsetter det i beholderen. Dekk til og la det stå i 6 timer. Rør inn sukkeret i ingefærølen til det er helt oppløst, og hell umiddelbart på steriliserte flasker, sørg for at korkene er godt forseglet og lufttette. Ingefærølen vil holde seg i 3 til 4 dager på et kjølig sted. For å holde den lenger, kan du tilsette rom. 2. For servering, sil drikken og hell den i glass (over knust is hvis ønskelig), pyntet med en kvist mynte og en tynn skive lime.