Kyllingnuggets
lær hvordan du lager deilige chicken nuggets hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt som forrett eller snacks, rask og enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 2. 1 spiseskje krydret salt
- 3. Salt og nykvernet svart pepper
- 4. 2 store egg
- 5. 2 kopper krydret brødsmuler
- 6. 2 kyllingbryst, skåret i små biter
- 7. Vegetabilsk olje, til steking
- 8. Ketchup, til servering
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en plastpose blander du melet, krydret salt og litt salt og pepper.
- 3I en bolle blander du eggene med 2 spiseskjeer vann.
- 4I en separat bolle legger du brødsmulene.
- 5Rist kyllingbitene i posen slik at de blir dekket av melblandingen.
- 6Dypp dem i eggeblandingen, deretter i brødsmulene, i porsjoner om gangen.
- 7Varm opp omtrent 5 centimeter vegetabilsk olje i en stor stekepanne på middels høy varme til noen brødsmuler som slippes i oljen begynner å syde umiddelbart.
- 8Stek kyllingen, i porsjoner om nødvendig, til den er gyllenbrun og gjennomstekt, et par minutter på hver side.
- 9La den renne av på et kjøkkenpapir og server med ketchup.