Russiske te-kaker

Russiske te-kaker

oppskrift på russiske teekaker, myke og smørrike småkaker som passer perfekt til te- eller kaffekosen. enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 24
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 staver smør
  • 2. 1 1/2 kopper sukker
  • 3. 2 egg
  • 4. 1 teskje mandelessens
  • 5. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 6. 2 teskjeer bakepulver
  • 7. 4 kopper siktet hvetemel
  • 8. Salt
  • 9. 1 1/3 kopper ristet, saltet, hakket pekannøtt
  • 10. Melis, til å rulle i

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 33. Tilsett smøret i en kjøkkenmaskin, sett den på middels hastighet, og tilsett deretter sukkeret rett i bollen. Skru opp hastigheten slik at det blir luftig og godt blandet. Stopp maskinen og skrap ned sidene. Fortsett å piske til blandingen er nesten hvit. Nå er du klar til å tilsette eggene. Hold maskinen på lav hastighet og tilsett ett egg om gangen. Vent med å tilsette det neste egget til det første er helt innarbeidet i smøret og sukkeret. Nå tilsetter du mandel- og vaniljeekstrakt.
  4. 44. Bland bakepulveret i melet og visp godt slik at bakepulveret blir jevnt fordelt i melet, og sørg for at eventuelle små klumper av mel er brutt opp. Tilsett en liten klype salt. Deretter tilsetter du melet litt etter litt i smørblandingen, mens du rører forsiktig. Tilsett pecanene på lav hastighet.
  5. 55. Bruk en liten isskje, melonballer, eller en skje, og fordel røren i små porsjoner. Pass på at alle er like store. Ikke vær redd for å plassere dem tett på bakepapiret, de vil ikke flyte ut, men forbli som små baller.
  6. 66. Sett brettene i kjøleskapet i omtrent en time. Dette gjør at smøret stivner, og kakene blir sprø og deilige når de stekes.
  7. 77. Stek kakene i 15 minutter til de er gyldne. Mens de fortsatt er varme, rull dem i melis. Melisen vil feste seg lett, og kakene vil se ut som snøballer.