
Landslagsalat
Lær hvordan du lager en deilig country castle salad med enkle ingredienser. Perfekt for sommermåltidet eller som forrett. Enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp eddik
- 2. 1 spiseskje ferske persilleblader
- 3. 1 teskje ferske marjarmblader
- 4. 1 hvitløksfedd, delt i fire
- 5. 1 teskje salt
- 6. 1/4 teskje malt svart pepper
- 7. 1 kopp olivenolje
- 8. 1 pund spinat, bløtlagt i saltvann for å fjerne jord, tørket i salatslynge, stilker fjernet og revet i bitestore biter
- 9. 4 store gulrøtter, skrelt og skåret i 1/2-tommers skiver
- 10. 8 reddiker, skåret i båter
- 11. 4 stilker selleri, skåret i 1/2-tommers biter
Fremgangsmåte
- 1Lag dressingen ved å tilsette 1 av gangen gjennom innmatingen på en kjørende blender, eddik, persille, marjoraan, hvitløk, salt og pepper. La blenderen gå mens du sakte heller i olivenoljen i en tynn stråle. Sett til side kort.
- 2Bland spinat, gulrøtter, reddiker og selleri i en stor bolle, og tilsett nok dressing til å dekke alt. Server familievennlig med ekstra dressing ved siden av.





