Fisketacos med vannmelon salsa

Fisketacos med vannmelon salsa

oppskrift på deilige fish tacos med frisk vannmelon salsa, perfekt for sommerdager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper terninger av vannmelon uten frø
  • 2. 1/2 liten rød løk, finhakket
  • 3. 1/2 kopp grovhakket fersk koriander
  • 4. Saften av 2 lime, samt limebåter til servering
  • 5. 1 jalapeñopepper, uten frø og finhakket
  • 6. 1 spiseskje pluss 2 teskjeer ekstra jomfru olivenolje, samt mer til pensling
  • 7. Kosher-salt
  • 8. 450 gram skinnfrie filéer av vill stripet abbor
  • 9. 1 teskje chipotle-chili pulver
  • 10. 1 romainesalat, tynne skiver
  • 11. 8 mais tortillas
  • 12. 1 avokado, skivet

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag vannmelon-salsaen: Bland vannmelon, rødløk, koriander, limesaft og jalapeño i en bolle. Vend inn 1 spiseskje olivenolje og 1/2 teskje salt, og sett til side.
  2. 22. Forvarm en grill til høy varme. Strø fisken med chilipulver og 1/2 teskje salt på begge sider; drypp over resten av olivenoljen, 2 teskjeer. Pensle grillristen med olivenolje, legg fisken på grillen og stek til den er merket og gjennomstekt, ca. 4–5 minutter på hver side. Overfør fisken til en tallerken og del den opp i bitestørrelse.
  3. 33. I mellomtiden, vend salaten med 2 spiseskjeer av saften fra vannmelon-salsaen og en liten klype salt. Varm opp tortillalefser på grillen og fyll dem med fisken, vannmelon-salsaen, avokado og salat. Server med limebåter.
  4. 44. Per porsjon: Kalorier 437; Fett 18 g (mettende 3 g); Kolesterol 93 mg; Natrium 636 mg; Karbohydrater 45 g; Fiber 6 g; Protein 25 g
  5. 55. Fotograf: Antonis Achilleos