Mandelcrumble-topping

Mandelcrumble-topping

Lær hvordan du lager en deilig almond crumble topping som passer til kaker, frukt og dessert. Enkel oppskrift med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel
  • 2. 3 spiseskjeer sukker
  • 3. 1/4 teskje nyrevet muskatnøtt
  • 4. 1/2 kopp skivede mandler
  • 5. 6 spiseskjeer usaltet smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland mel, sukker og muskat i en blandebolle; rør godt sammen og vend inn skivede mandler.
  2. 22. Rør inn smøret jevnt. Sett til side i 5 minutter, og bruk deretter fingertuppene til å bryte blandingen opp i smuler på ca. 0,5 til 1,25 cm. Sett til side igjen mens du forbereder fyllet.