
Grillet asparges med barbecue-smør
Lær hvordan du lager smakfull grillretter med asparges og barbecuesmør. Perfekt for sommergrilling og helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 pund store asparges, trimmed
- 2. 1 teskje Neelys BBQ-krydder, oppskrift følger
- 3. 1 spiseskje olivenolje
- 4. Salt og pepper
- 5. Barbecue-smør
- 6. 1 spiseskje Neelys BBQ-krydder, oppskrift følger
- 7. 1 stang smør, lett myknet
- 8. 4 unser paprika
- 9. 2 unser hvitt sukker
- 10. 1 teskje løkpulver
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Kutt av endene på aspargesen.
- 33. Til smøret:
- 44. Bland krydderet inn i smøret. Fordel smøret i en lang stripe på et stykke plastfolie. Rull smøret tett sammen til en logg og vreng endene. Sett i kjøleskapet.
- 55. Forvarm grillen. Hvis du bruker en komfyrgrill, bruk middels høy varme. Vend forsiktig aspargesen i krydder, olje, salt og pepper etter smak. Grill aspargesen til den er mør, og snu den én gang, ca. 6 minutter. Server med barbecue-smør.
- 66. Bland ingrediensene sammen og oppbevar i en lufttett beholder i opptil 6 måneder.