Grillet asparges med barbecue-smør

Grillet asparges med barbecue-smør

Lær hvordan du lager smakfull grillretter med asparges og barbecuesmør. Perfekt for sommergrilling og helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 pund store asparges, trimmed
  • 2. 1 teskje Neelys BBQ-krydder, oppskrift følger
  • 3. 1 spiseskje olivenolje
  • 4. Salt og pepper
  • 5. Barbecue-smør
  • 6. 1 spiseskje Neelys BBQ-krydder, oppskrift følger
  • 7. 1 stang smør, lett myknet
  • 8. 4 unser paprika
  • 9. 2 unser hvitt sukker
  • 10. 1 teskje løkpulver

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Kutt av endene på aspargesen.
  3. 33. Til smøret:
  4. 44. Bland krydderet inn i smøret. Fordel smøret i en lang stripe på et stykke plastfolie. Rull smøret tett sammen til en logg og vreng endene. Sett i kjøleskapet.
  5. 55. Forvarm grillen. Hvis du bruker en komfyrgrill, bruk middels høy varme. Vend forsiktig aspargesen i krydder, olje, salt og pepper etter smak. Grill aspargesen til den er mør, og snu den én gang, ca. 6 minutter. Server med barbecue-smør.
  6. 66. Bland ingrediensene sammen og oppbevar i en lufttett beholder i opptil 6 måneder.