Hvitløkskrydret skivet svinefilet med fersk succotash

Hvitløkskrydret skivet svinefilet med fersk succotash

Oppdag en smakfull oppskrift på garlic crusted sliced pork loin med frisk succotash. Perfekt for en sofistikert middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp Dijon-sennep
  • 2. 1 spiseskje kosher-salt
  • 3. 1 spiseskje fersk timian, finhakket
  • 4. 1/2 teskje svart pepper
  • 5. 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 6. 1,4 kg benfri svinefilet, trimmet og bundet
  • 7. 2 kopper frosne baby-lima bønner, eller ferske bønner til skrelling
  • 8. Kosher-salt
  • 9. 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 10. 4 til 6 ferske maiskolber, skrapt av kornet (du trenger totalt 2 kopper – litt mer går også bra)
  • 11. 1/3 kopp kremfløte
  • 12. 1 teskje sukker
  • 13. Nykvernet svart pepper
  • 14. 2 dryss paprika
  • 15. 2 spiseskjeer hakket flatbladpersille

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag svinefileten: Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 22. Plasser de fem første ingrediensene i en liten hakker. Kjør til blandingen ligner en grov pasta. Gni pastaen over overflaten av svinefileten, og la den hvile i 30 minutter ved romtemperatur, eller i kjøleskapet i opptil 6 timer — la roastbiffen hvile i romtemperatur i 30 minutter før steking hvis den er kjøleskapskald.
  3. 3Stek svinefileten i 30 til 50 minutter, og sjekk temperaturen med et kjøtttermometer. Temperaturen bør være 60 grader Celsius. Ta ut svinefileten så snart den har riktig temperatur, dekk den med folie og la den hvile i 15 minutter.
  4. 43. Lag succotash: Plasser bønnene i en kjele og dekk med saltet vann. La småkoke til de er møre, 6 til 8 minutter for frosne bønner, og 25 minutter for ferske bønner med skall. Sil av bønnene, og bruk den samme kjelen til å tilsette smør og mais, og stek raskt, ca. 2 minutter. Tilsett fløte, sukker, bønnene, salt og pepper. Kok på lav varme i omtrent tre minutter til.
  5. 54. Fordel succotash i 6 grunne skåler, dryss over paprika og persille. Topp hver med 3 til 4 skiver (ca. 2,5 cm) av svinefileten, og server umiddelbart.