Ristet squash og asparges

Ristet squash og asparges

Lær hvordan du lager en deilig ovnsbakt rett med squash og asparges. Perfekt for en sunn og smakfull middag eller side.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 1/2 pund acorn- og smørnutkålrot (eller andre tilgjengelige typer squash), frøet og skåret i 1/2-tommers ringer
  • 2 teskjeer olivenolje
  • Grovt salt og nykvernet svart pepper
  • 1 bunt asparges, renset

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit. Legg squashringene i en plastpose sammen med olivenolje, salt og pepper. Rist posen godt slik at alt blir jevnt dekket. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett i ett lag. Stek, vend en gang, til squashen er myk og nesten gjennomstekt, ca. 25 minutter. Omtrent halvveis gjennom stekingen, tilsett aspargesen og fortsett å steke til alt er mørt.