Ristet squash og asparges
Lær hvordan du lager en deilig ovnsbakt rett med squash og asparges. Perfekt for en sunn og smakfull middag eller side.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 1/2 pund acorn- og smørnutkålrot (eller andre tilgjengelige typer squash), frøet og skåret i 1/2-tommers ringer
- 2 teskjeer olivenolje
- Grovt salt og nykvernet svart pepper
- 1 bunt asparges, renset
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit. Legg squashringene i en plastpose sammen med olivenolje, salt og pepper. Rist posen godt slik at alt blir jevnt dekket. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett i ett lag. Stek, vend en gang, til squashen er myk og nesten gjennomstekt, ca. 25 minutter. Omtrent halvveis gjennom stekingen, tilsett aspargesen og fortsett å steke til alt er mørt.