
Hummermedaljonger
Lær hvordan du lager deilige lobster medallions med denne enkle oppskriften. Perfekt for en elegant forrett eller spesialmåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Omtrent 450 gram babyhummer
- Salt
- En skvett eddik
- Laurbærblader
- Nykvernet svart pepper
- Salat, til pynt (valgfritt)
- Omtrent 140 gram papaya
- Omtrent 140 gram kiwi
- Omtrent 3 gram ketchup
- Omtrent 7 gram majones
- Omtrent 1/2 kopp brandy
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med saltet vann, tilsett hummer, senk varmen og kok i omtrent 8 til 10 minutter sammen med eddik, laurbærblad og pepper.
- 2Fjern hummerens ryggstykke og skjær det i medailloner. Deretter forbereder du salatbuketten og papaya- og kiwi-perlene. For å fullføre, tilsett sausen laget av ketchup, majones, salt, pepper og brandy.





