Hummermedaljonger

Hummermedaljonger

Lær hvordan du lager deilige lobster medallions med denne enkle oppskriften. Perfekt for en elegant forrett eller spesialmåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Omtrent 450 gram babyhummer
  • Salt
  • En skvett eddik
  • Laurbærblader
  • Nykvernet svart pepper
  • Salat, til pynt (valgfritt)
  • Omtrent 140 gram papaya
  • Omtrent 140 gram kiwi
  • Omtrent 3 gram ketchup
  • Omtrent 7 gram majones
  • Omtrent 1/2 kopp brandy

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med saltet vann, tilsett hummer, senk varmen og kok i omtrent 8 til 10 minutter sammen med eddik, laurbærblad og pepper.
  2. 2Fjern hummerens ryggstykke og skjær det i medailloner. Deretter forbereder du salatbuketten og papaya- og kiwi-perlene. For å fullføre, tilsett sausen laget av ketchup, majones, salt, pepper og brandy.