Ristet asparges

Ristet asparges

Lær hvordan du enkelt kan lage deilig ovnsbakt asparges. Perfekt som forrett eller tilbehør. Rask, sunn og smakfull oppskrift for alle sesonger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund fersk asparges, vasket og trimmet
  • 2 til 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje balsamicoeddik
  • Salt og pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 475 grader Fahrenheit.
  2. 2I en stekepanne, vend aspargesene med olivenolje og eddik til de er dekket. Fordel aspargesene i ett lag, om mulig. Stek dem i ovnen i 10 minutter til de er møre. Krydre med salt og pepper. Overfør til et serveringsfat.