
Minestronesuppe med pasta, bønner og grønnsaker
Lær hvordan du lager en smakfull og næringsrik minestronesuppe med pasta, bønner og grønnsaker. Perfekt for en varmende middag hele året.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 kopper redusert-salt grønnsaks- eller kyllingbuljong
- 1 (28 unser) boks hakkede tomater
- 1 (15 unser) boks hvite (cannellini- eller navy-bønner), drenert
- 2 gulrøtter, skrelt og hakket
- 1 selleristang, hakket
- 1 kopp løk, hakket
- 1 teskje tørket timian
- 1/2 teskje tørket salvie
- 2 laurbærblad
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 kopper kokt ditalini-pasta
- 1 middels stor zucchini, hakket
- 2 kopper grovhakket fersk eller tint spinat
- 4 spiseskjeer revet Parmesan- eller Romano-ost
- Basilikumkvister, til pynt, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en slow cooker, bland buljong, tomater, bønner, gulrøtter, selleri, løk, timian, salvie, laurbærblad, og 1/2 teskje salt og svart pepper. Dekk til og kok på LOW i 6 til 8 timer eller på HIGH i 3 til 4 timer.
- 3Tjue minutter før suppen er ferdig kokt, tilsett ditalini, squash og spinat. Dekk til og kok i ytterligere 30 minutter. Fjern laurbærbladene og smak til med salt og svart pepper etter behov. Hell suppen i boller og dryss over parmesanost. Pynt med basilikum, hvis ønskelig.