Hello Fresh Mobile Banner
Humanske hundekjeks

Humanske hundekjeks

oppskrift på mennesker og hunder kan dele: sunne og smakfulle hundekjeks laget med naturlige ingredienser. perfekt for hundeeiere som vil gi sin firbeinte venn en godbit uten kunstige tilsetningsstoffer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper fullkornsmel, pluss mer til utkjevling
  • 1/2 kopp maismel
  • 1/2 kopp hvetekim
  • 1 teskje malt kanel
  • 3 store egg
  • 1/4 kopp karobbiter
  • 1/4 kopp honning
  • 2 til 3 spiseskjeer vann, etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Legg et bakepapir eller silikonmatte på et stekebrett.
  2. 2Ha melet, maismel, hvetegerm og kanel i en stor bolle og visp det sammen. Tilsett eggene, karobchipsene, honningen og 1 ss vann. Bruk hendene til å blande ingrediensene godt og forme en jevn deig. Hvis den virker for tørr, tilsett mer vann. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i 10 minutter. (Den kan lages på forhånd og oppbevares i kjøleskapet, men la den bli litt romtemperert før du kjevler den ut.)
  3. 3Strø litt mel på benken og kjevle ut deigen til den er ca. 0,6 cm tykk, bruk mer mel etter behov for å unngå at den setter seg fast. Bruk en hundebensformet kookieutstikker, eller en kniv til å skjære ut samme form. Du kan kjevle ut restene og kutte ut flere kookies. Legg dem på det forberedte stekebrettet og stek i 30 til 35 minutter, eller til de er godt brune. Ta dem ut og avkjøl på en rist.