
Humanske hundekjeks
oppskrift på mennesker og hunder kan dele: sunne og smakfulle hundekjeks laget med naturlige ingredienser. perfekt for hundeeiere som vil gi sin firbeinte venn en godbit uten kunstige tilsetningsstoffer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 2 kopper fullkornsmel, pluss mer til utkjevling
- 1/2 kopp maismel
- 1/2 kopp hvetekim
- 1 teskje malt kanel
- 3 store egg
- 1/4 kopp karobbiter
- 1/4 kopp honning
- 2 til 3 spiseskjeer vann, etter behov
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Legg et bakepapir eller silikonmatte på et stekebrett.
- 2Ha melet, maismel, hvetegerm og kanel i en stor bolle og visp det sammen. Tilsett eggene, karobchipsene, honningen og 1 ss vann. Bruk hendene til å blande ingrediensene godt og forme en jevn deig. Hvis den virker for tørr, tilsett mer vann. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i 10 minutter. (Den kan lages på forhånd og oppbevares i kjøleskapet, men la den bli litt romtemperert før du kjevler den ut.)
- 3Strø litt mel på benken og kjevle ut deigen til den er ca. 0,6 cm tykk, bruk mer mel etter behov for å unngå at den setter seg fast. Bruk en hundebensformet kookieutstikker, eller en kniv til å skjære ut samme form. Du kan kjevle ut restene og kutte ut flere kookies. Legg dem på det forberedte stekebrettet og stek i 30 til 35 minutter, eller til de er godt brune. Ta dem ut og avkjøl på en rist.