Krepsesalat med mango og mynte

Krepsesalat med mango og mynte

oppskrift på en smakfull krabbesalat med søt mango og frisk mynte. perfekt som forrett eller lett måltid i sommermånedene.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 7 unser fersk krabbekjøtt
  • 1 moden mango
  • 4 rosa reddiker, skivet
  • 1 kvist mynte, blader finhakket i julienne
  • 1 sitron, saftet
  • 2 unser olivenolje
  • Salt og pepper
  • 1 pint mesclun-salat

Fremgangsmåte

  1. 1Rens krabbekjøttet for alle gjenværende skjell. Tilsett mangoen som du har kuttet i veldig små terninger, reddikene og den friske mynten. Bland sitronsaften med olivenoljen for å lage vinaigretten, og smak til med salt og pepper. Bland noe av vinaigretten med krabben, og bruk resten til å smaksette mesclun-salaten.