
Krepsesalat med mango og mynte
oppskrift på en smakfull krabbesalat med søt mango og frisk mynte. perfekt som forrett eller lett måltid i sommermånedene.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 7 unser fersk krabbekjøtt
- 1 moden mango
- 4 rosa reddiker, skivet
- 1 kvist mynte, blader finhakket i julienne
- 1 sitron, saftet
- 2 unser olivenolje
- Salt og pepper
- 1 pint mesclun-salat
Fremgangsmåte
- 1Rens krabbekjøttet for alle gjenværende skjell. Tilsett mangoen som du har kuttet i veldig små terninger, reddikene og den friske mynten. Bland sitronsaften med olivenoljen for å lage vinaigretten, og smak til med salt og pepper. Bland noe av vinaigretten med krabben, og bruk resten til å smaksette mesclun-salaten.