Varm sjokolade- og eplecidercappuccino med bjørnebær, kardemomme og marengs

Varm sjokolade- og eplecidercappuccino med bjørnebær, kardemomme og marengs

Oppdag oppskriften på varm sjokolade- og eplecider cappuccino med bjørnebær, kardemomme og marengs. En varm og smakfull drikke perfekt for vinteren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 16 unser eplecider
  • 2. 3 unser honning
  • 3. 1/8 teskje kanel
  • 4. 1/8 teskje muskatnøtt
  • 5. 1 teskje appelsinskall
  • 6. 4 egg, bare eggehviter
  • 7. 1/2 kopp sukker
  • 8. 1/8 teskje kardemomme
  • 9. 1/4 kopp mynte
  • 10. 15 bjørnebær
  • 11. 2 unser sjokolade, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland disse fem ingrediensene i en kjele over middels varme og la det småkoke.
  2. 22. Bland ingrediensene og pisk dem i en blender til de får en luftig, men klissete konsistens.
  3. 33. Hell epleciderblandingen i en cappuccinokopp og legg marengs oppå. Plasser sjokolade i en liten kopp eller et shotglass med skje. Pynt med bjørnebær. Nyt!
  4. 44. Porsjoner: 2.