
Varm sjokolade- og eplecidercappuccino med bjørnebær, kardemomme og marengs
Oppdag oppskriften på varm sjokolade- og eplecider cappuccino med bjørnebær, kardemomme og marengs. En varm og smakfull drikke perfekt for vinteren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1. 16 unser eplecider
- 2. 3 unser honning
- 3. 1/8 teskje kanel
- 4. 1/8 teskje muskatnøtt
- 5. 1 teskje appelsinskall
- 6. 4 egg, bare eggehviter
- 7. 1/2 kopp sukker
- 8. 1/8 teskje kardemomme
- 9. 1/4 kopp mynte
- 10. 15 bjørnebær
- 11. 2 unser sjokolade, smeltet
Fremgangsmåte
- 11. Bland disse fem ingrediensene i en kjele over middels varme og la det småkoke.
- 22. Bland ingrediensene og pisk dem i en blender til de får en luftig, men klissete konsistens.
- 33. Hell epleciderblandingen i en cappuccinokopp og legg marengs oppå. Plasser sjokolade i en liten kopp eller et shotglass med skje. Pynt med bjørnebær. Nyt!
- 44. Porsjoner: 2.