Coleslaw

Coleslaw

Lær hvordan du lager en deilig cole slaw med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til grillmat og sommerretter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. Én 1,4 kg grønnkålshode, trimmet, revet og hakket
  • 2. 1 middels stor gulrot, revet
  • 3. 1/3 kopp finhakket rød løk, bløtlagt i kaldt vann i 5 minutter og deretter drenert
  • 4. 1 spiseskje finhakkede blader av flatbladpersille
  • 5. 1/2 kopp majones
  • 6. 1/2 kopp rømme
  • 7. 3 spiseskjeer usøtet ananasjuice
  • 8. 1 spiseskje sukker
  • 9. 1 teskje sellerifrø
  • 10. Kosher-salt og nykvernet svart pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, bland sammen kål, gulrot, løk og persille. I en liten bolle, visp sammen majones, rømme, ananasjuice, sukker og sellerifrø. Vend grønnsakene i dressingen og smak til med salt og pepper. Sett i kjøleskapet i minst 2 timer før servering. Denne coleslawen er best hvis den serveres innen en dag.