
Coleslaw
Lær hvordan du lager en deilig cole slaw med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til grillmat og sommerretter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. Én 1,4 kg grønnkålshode, trimmet, revet og hakket
- 2. 1 middels stor gulrot, revet
- 3. 1/3 kopp finhakket rød løk, bløtlagt i kaldt vann i 5 minutter og deretter drenert
- 4. 1 spiseskje finhakkede blader av flatbladpersille
- 5. 1/2 kopp majones
- 6. 1/2 kopp rømme
- 7. 3 spiseskjeer usøtet ananasjuice
- 8. 1 spiseskje sukker
- 9. 1 teskje sellerifrø
- 10. Kosher-salt og nykvernet svart pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland sammen kål, gulrot, løk og persille. I en liten bolle, visp sammen majones, rømme, ananasjuice, sukker og sellerifrø. Vend grønnsakene i dressingen og smak til med salt og pepper. Sett i kjøleskapet i minst 2 timer før servering. Denne coleslawen er best hvis den serveres innen en dag.