
Honninghvete brød
Lær hvordan du lager saftig og næringsrikt honninghvete brød hjemme. En enkel oppskrift for ferskt, smakfullt brød med honning og fullkornshvete.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 1/2 kopper varmt vann
- 2. 1 pakke tørrgjær
- 3. 1/4 kopp honning
- 4. 1/4 kopp brunt sukker, pakket
- 5. 1 smørstikk, myknet
- 6. 3/4 teskje salt
- 7. 1 1/2 kopper hvetemel
- 8. 1 1/2 kopper havregryn
- 9. 4 kopper brødmel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit. Bland alle ingrediensene, og elt i omtrent syv minutter eller til deigen ikke lenger er klissete, men glatt. La brødet heve til det har doblet seg i størrelse, slå det ned og form det til brød. La det heve igjen til det har doblet seg i størrelse. Stek til det er sprøtt og gyllent på toppen.