Mini sjokoladekake-muffins

Mini sjokoladekake-muffins

Lær hvordan du lager deilige mini sjokoladechip muffins med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller til frokost!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp chunky peanøttsmør
  • 2. 1 egg
  • 3. 1/3 kopp sukker
  • 4. 1/3 kopp brunt sukker
  • 5. 1 kopp melk
  • 6. 1 ½ kopper mel
  • 7. 1 spiseskje bakepulver
  • 8. ¼ teskje salt
  • 9. ½ kopp mini sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Kle mini-muffinsformer med papirformer. I en mikser med visp-vedlegg, bland sammen peanøttsmør, egg og sukker til en jevn røre. Tilsett mel, bakepulver og salt i tre omganger, og bland godt hver gang. Rør inn melblandingen, bakepulveret og saltet, og bland på lav hastighet bare til melet er innarbeidet. Rør inn sjokoladechipsene. Fordel røren i muffinsformene, fyll dem ca. 3/4 fulle (en liten isskje fungerer godt til dette), og stek til de er oppblåste og faste på toppen, ca. 10 til 15 minutter. Avkjøl i formen.
  2. 22. Noen mennesker har allergi mot peanøtter, og hvis du serverer dette til gjester, vennligst gjør dem oppmerksomme på at produktet inneholder peanøtter.