
Fylte maisbrød: Arepas
oppskrift på stuffed cornbread med arepas. lær hvordan du lager denne smakfulle retten som passer perfekt til frokost eller lunsj. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper arepamel, se note
- 2. En klype salt
- 3. 1 1/2 kopper varmt vann
- 4. 1 teskje rapsolje, pluss litt ekstra til koking av arepasene
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 22. I en bolle, bland mel og salt. Hell i vann og bland med en skje til deigen samler seg. Dekk med plastfolie og la hvile i 5 minutter.
- 3Ta deigen ut av bollen og kna den i ca. 5 minutter, fukting hendene og bordet med vann underveis. (Å tilsette ekstra fuktighet under knadingen er et viktig steg for å lage en myk arepa.)
- 4Deigen skal være glatt og ikke sprekke rundt kantene; den skal være fuktig, men ikke klissete.
- 5Form deigen til sirkler på ca. 7,5 cm i diameter og 1,3 cm tykkelse. (Sirkelen kan pakkes godt inn i plastfolie på dette stadiet og stekes senere.)
- 6Tilsett oljen i en non-stick panne over middels varme og stek arepene på hver side til en lett skorpe dannes. Ikke la dem bli brune.
- 7Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og stek i 15 til 20 minutter, eller til de lager en hul lyd når du banker på dem.
- 8Lag en åpning i den ene siden av arepen for å lage en lomme (eller del den i to).
- 9Arepene kan fylles med kjøtt, bønner og plantains, eller din favorittfylling.