Memphis-stil grillet svineribbe

Memphis-stil grillet svineribbe

lær hvordan du lager saftige og smakfulle memphis-style barbecued pork ribs hjemme. perfekt for sommergrilling og helgefester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Fire 3-punds store ribbeskiver av svinekjøtt (også kalt St. Louis-style ribs), utrimmet
  • 2. Kosher salt
  • 3. 2 kopper Neely's Barbecue Seasoning, pluss mer etter ønske
  • 4. 4 kopper Neely's Barbecue Sauce

Fremgangsmåte

  1. 11. Skyll ribbeplatene i kaldt vann, og tørk dem godt med papirhåndklær. Legg platene på et rent skjærebrett. Bruk fingrene til å trekke av den tykke, hvite hinnen. Bruk en liten kniv for å trimme bort overflødig fett og kjøtt. Bruk en skarp kniv for å fjerne brisketbeinet. Krydre begge sider av platene med salt og Neely's Barbecue Seasoning, og la dem stå i kjøleskapet i minst 1 time, eller opptil en dag i forveien. Når du er klar til å koke ribbeplatene, forvarm grillen til 120°C (250°F), helst med en kombinasjon av hickory-ved og kull. Plasser platene på grillen vekk fra (ikke rett over) flammen (bruk indirekte varme). Kok ribbeplatene med brettekanten opp i omtrent 2 ½ time. Snu platene for å fullføre kokeprosessen, omtrent 1 time til, eller til du oppnår den karakteristiske "bøy" i platene (se Tony's Tip). For tørre ribs, ta ribbeplatene av grillen, og strø mer Neely's Barbecue Seasoning over hele platene. Skjær mellom beinene og server. For våte ribs, ta ribbeplatene av grillen, og hell Neely's Barbecue Sauce over platene. Skjær mellom beinene i individuelle porsjoner, og server.
  2. 22. Skyll ribbeplatene i kaldt vann, og tørk dem godt med papirhåndklær. Legg platene på et rent skjærebrett. Bruk fingrene til å trekke av den tykke, hvite hinnen. Bruk en liten kniv for å trimme bort overflødig fett og kjøtt. Bruk en skarp kniv for å fjerne brisketbeinet. Krydre begge sider av platene med salt og Neely's Barbecue Seasoning, og la dem stå i kjøleskapet i minst 1 time, eller opptil en dag i forveien.
  3. 33. Når du er klar til å koke ribbeplatene, forvarm grillen til 120°C (250°F), helst med en kombinasjon av hickory-ved og kull. Plasser platene på grillen vekk fra (ikke rett over) flammen (bruk indirekte varme). Kok ribbeplatene med brettekanten opp i omtrent 2 ½ time. Snu platene for å fullføre kokeprosessen, omtrent 1 time til, eller til du oppnår den karakteristiske "bøy" i platene (se Tony's Tip).
  4. 44. For tørre ribs, ta ribbeplatene av grillen, og strø mer Neely's Barbecue Seasoning over hele platene. Skjær mellom beinene og server. For våte ribs, ta ribbeplatene av grillen, og hell Neely's Barbecue Sauce over platene. Skjær mellom beinene i individuelle porsjoner, og server.