Røkt blåfiskpâté
oppskrift på røkt blåskjell pâté, perfekt som forrett. enkel å lage, med røkte blåskjell, kremost og urter. ideell for sommer og helår.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 spiseskjeer finhakket sjalottløk
- 2. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 3. 1 (225 gram) pakke kremost, myknet
- 4. 1/4 pund røkt blåskjell eller røkt ørret, skinn fjernet og fisken hakket
- 5. 3 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
- 6. Tilbehør: ristet brød eller kjeks
Fremgangsmåte
- 11. Rør sammen sjalottløk, sitronsaft og 1/4 teskje salt, og pisk deretter inn kremost, makrell og 1/2 teskje pepper med en skje til det er godt blandet. Rør inn finhakket gressløk.
- 22. Rør sammen sjalottløk, sitronsaft og 1/4 teskje salt, og pisk deretter inn kremost, makrell og 1/2 teskje pepper med en skje til det er godt blandet. Rør inn finhakket gressløk.