Hello Fresh Mobile Banner
Røkt blåfiskpâté

Røkt blåfiskpâté

oppskrift på røkt blåskjell pâté, perfekt som forrett. enkel å lage, med røkte blåskjell, kremost og urter. ideell for sommer og helår.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer finhakket sjalottløk
  • 2. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 3. 1 (225 gram) pakke kremost, myknet
  • 4. 1/4 pund røkt blåskjell eller røkt ørret, skinn fjernet og fisken hakket
  • 5. 3 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
  • 6. Tilbehør: ristet brød eller kjeks

Fremgangsmåte

  1. 11. Rør sammen sjalottløk, sitronsaft og 1/4 teskje salt, og pisk deretter inn kremost, makrell og 1/2 teskje pepper med en skje til det er godt blandet. Rør inn finhakket gressløk.
  2. 22. Rør sammen sjalottløk, sitronsaft og 1/4 teskje salt, og pisk deretter inn kremost, makrell og 1/2 teskje pepper med en skje til det er godt blandet. Rør inn finhakket gressløk.