
Salsa Verde
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull salsa verde. Perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller grønnsaker. Rask og enkel oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 kopper ferske, løst pakket italienske persilleblader (fra omtrent 1 veldig stor bunt)
- 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
- 3 grønne løk, skivet
- 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 3 hvitløksfedd, skrelt
- 2 ansjosfileter, avrent (valgfritt)
- 1 spiseskje kapers, avrent
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 1 1/2 teskjeer revet sitronskall
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene i en foodprocessor. Bruk av og på-knappen for å kjøre maskinen, og kjør til en grov pasta dannes. Smak til med salt og pepper. (Kan lages dagen før. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
- 2Bland alle ingrediensene i en foodprocessor. Bruk av og på-knappen for å kjøre maskinen, og kjør til en grov pasta dannes. Smak til med salt og pepper. (Kan lages dagen før. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)