Hello Fresh Mobile Banner
Salsa Verde

Salsa Verde

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull salsa verde. Perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller grønnsaker. Rask og enkel oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 kopper ferske, løst pakket italienske persilleblader (fra omtrent 1 veldig stor bunt)
  • 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 3 grønne løk, skivet
  • 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 3 hvitløksfedd, skrelt
  • 2 ansjosfileter, avrent (valgfritt)
  • 1 spiseskje kapers, avrent
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1 1/2 teskjeer revet sitronskall

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en foodprocessor. Bruk av og på-knappen for å kjøre maskinen, og kjør til en grov pasta dannes. Smak til med salt og pepper. (Kan lages dagen før. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
  2. 2Bland alle ingrediensene i en foodprocessor. Bruk av og på-knappen for å kjøre maskinen, og kjør til en grov pasta dannes. Smak til med salt og pepper. (Kan lages dagen før. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)