Hello Fresh Mobile Banner
Tims grønne bønnegrateng i særklasse

Tims grønne bønnegrateng i særklasse

oppskriften på tim's green bean casserole extraordinaire er en smakfull og enkel rett perfekt for enhver anledning. lær hvordan du lager den steg for steg!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp smør
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 2 kopper rømme
  • 2 kopper revet sveitserost
  • 4 bokser (14,5 unser) grønne bønner i fransk stil, drenert
  • 2 kopper cornflakes, knust
  • 1/4 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 1 ½ liter.
  2. 2Smelt ¼ kopp smør i en stor stekepanne. Rør inn melet for å lage en jevning. Bland rømme inn i jevningen, og rør konstant. Når blandingen er varm og boblende, fjern den fra varmen, og rør inn sveitserost. Når osten har smeltet, tilsett grønne bønner og rør til de er dekket av blandingen. Hell hele blandingen over i den forberedte ildfaste formen.
  3. 3I en liten bolle, bland sammen cornflakes og det smeltede smøret. Strø over grønne bønner.
  4. 4Stek uten lokk i 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til retten er boblende og gyllenbrun.