Hello Fresh Mobile Banner
Gresk salat

Gresk salat

Lær hvordan du lager en klassisk gresk salat med friske grønnsaker, fetaost og oliven. Perfekt for sommeren og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 pund tomater, fjernet frø og i terninger (ca. 2 kopper)
  • 2. 2 kopper terninger av skrelt, frøfri agurk (fra omtrent 1 stor)
  • 3. 1 kopp terninger av rød paprika (fra omtrent 1 stor)
  • 4. 1/4 kopp kalamataoliven uten stein eller andre saltede svarte oliven, delt i to
  • 5. 1/4 kopp hakket rødløk
  • 6. 3 spiseskjeer fersk hakket italiensk persille
  • 7. 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 8. 1 1/2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 9. 1/2 teskje tørket oregano
  • 10. 1/4 kopp smuldret fetaost (ca. 2 unser)

Fremgangsmåte

  1. 11. Vend de første 9 ingrediensene i en middels stor bolle for å blande. Rør forsiktig inn osten. Krydre med salt og pepper. (Kan lages 2 timer i forveien. La stå ved romtemperatur.)
  2. 22. Vend de første 9 ingrediensene i en middels stor bolle for å blande. Rør forsiktig inn osten. Krydre med salt og pepper. (Kan lages 2 timer i forveien. La stå ved romtemperatur.)