
Feltgrønnsaker med rød chili-dressing
Lær hvordan du lager en frisk feltsalat med krydret rød chili dressing. En enkel og smakfull oppskrift perfekt for sommermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 grønne løk (bare de hvite og lysegrønne delene), hakket
- 2. 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 3. 2 spiseskjeer usaltet riseddik
- 4. 1 teskje redusert-salt soyasaus
- 5. 1 teskje asiatisk sesamolje
- 6. 1 hvitløksfedd, skrelt
- 7. 1/2 teskje finhakket fersk ingefær
- 8. 1/4 teskje tørket knust rød pepper
- 9. 12 kopper blandede babygrønne blader
Fremgangsmåte
- 11. Kjør de første åtte ingrediensene i en blender til de er helt jevne, i 20 til 30 sekunder. Smak til med salt og pepper i dressingen. Legg bladgrønnsaker i en stor bolle. Vend inn nok dressing til å dekke. Fordel salaten på tallerkener og server.
- 22. Kjør de første åtte ingrediensene i en blender til de er helt jevne, i 20 til 30 sekunder. Smak til med salt og pepper i dressingen. Legg bladgrønnsaker i en stor bolle. Vend inn nok dressing til å dekke. Fordel salaten på tallerkener og server.