
Kremet kylling
Lær hvordan du lager en kremet kyllingrett som er enkel å lage og perfekt for enhver anledning. Denne oppskriften er en favoritt blant mange.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdeler
- 2. 1/2 teskje salt
- 3. 1/2 teskje malt svart pepper
- 4. 1/2 teskje hvitløkspulver
- 5. 1 (305 gram) boks kondensert kremet kyllingsuppe
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. Rens kyllingbrystene og krydre med salt, pepper og hvitløkpulver (eller de krydderne du foretrekker) på begge sider av kyllingstykkene.
- 33. Stek i 25 minutter, tilsett deretter kyllingsuppe med fløte og stek i ytterligere 10 minutter (eller til ferdig). Server over ris eller eggnudler.