Kremet kylling

Kremet kylling

Lær hvordan du lager en kremet kyllingrett som er enkel å lage og perfekt for enhver anledning. Denne oppskriften er en favoritt blant mange.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdeler
  • 2. 1/2 teskje salt
  • 3. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 4. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 5. 1 (305 gram) boks kondensert kremet kyllingsuppe

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Rens kyllingbrystene og krydre med salt, pepper og hvitløkpulver (eller de krydderne du foretrekker) på begge sider av kyllingstykkene.
  3. 33. Stek i 25 minutter, tilsett deretter kyllingsuppe med fløte og stek i ytterligere 10 minutter (eller til ferdig). Server over ris eller eggnudler.