Allisons pastasalat

Allisons pastasalat

Lær hvordan du lager en deilig og enkel pasta salat med vår oppskrift. Perfekt for sommermåltider eller som en lett forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 3/4 kopper farfalle-pasta
  • 2. 1/2 kopp majones
  • 3. 1/2 kopp rømme
  • 4. 2 spiseskjeer eplesidereddik
  • 5. 1 1/2 spiseskjeer dijonsennep
  • 6. 1 teskje hvitt sukker
  • 7. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 8. 1/4 teskje tørket dill
  • 9. 1/4 teskje salt
  • 10. 2 kopper uten kjerner grønne druer, delt i to
  • 11. 2 kopper hakket skinke
  • 12. 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 13. 1 1/2 kopper revet skarp Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok pasta i en stor kjele med kokende vann til den er al dente. Sil av vannet, og skyll i kaldt vann.
  2. 22. I en liten bolle, bland sammen majones, rømme, eplesidereddik, sennep, sukker, svart pepper, dill og salt.
  3. 33. I en stor bolle, bland pasta, druer, skinke, grønn løk og ost. Vend inn dressingen. Dekk til, og la den stå i kjøleskapet over natten eller i minst 6 timer.