Allisons pastasalat
Lær hvordan du lager en deilig og enkel pasta salat med vår oppskrift. Perfekt for sommermåltider eller som en lett forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 3/4 kopper farfalle-pasta
- 2. 1/2 kopp majones
- 3. 1/2 kopp rømme
- 4. 2 spiseskjeer eplesidereddik
- 5. 1 1/2 spiseskjeer dijonsennep
- 6. 1 teskje hvitt sukker
- 7. 1/2 teskje malt svart pepper
- 8. 1/4 teskje tørket dill
- 9. 1/4 teskje salt
- 10. 2 kopper uten kjerner grønne druer, delt i to
- 11. 2 kopper hakket skinke
- 12. 1/2 kopp hakket grønn løk
- 13. 1 1/2 kopper revet skarp Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Kok pasta i en stor kjele med kokende vann til den er al dente. Sil av vannet, og skyll i kaldt vann.
- 22. I en liten bolle, bland sammen majones, rømme, eplesidereddik, sennep, sukker, svart pepper, dill og salt.
- 33. I en stor bolle, bland pasta, druer, skinke, grønn løk og ost. Vend inn dressingen. Dekk til, og la den stå i kjøleskapet over natten eller i minst 6 timer.