Kimchi-stil stekt kål
Lær hvordan du lager kimchi-inspirert sautertkål med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør eller vegetarrett. Rask, enkel og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 vårløk, kuttet i 1/2" biter, pluss mer, skivet
- 2. 2 hvitløksfedd
- 3. 1" stykke skrelt ingefær, hakket
- 4. 2 spiseskjeer gochujang
- 5. 1 spiseskje fiskesaus (som nam pla eller nuoc nam)
- 6. 1 spiseskje usaltet riseddik
- 7. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 8. 1/2 hode grønnkål, kuttet i 1" strimler
- 9. Kosher-salt
Fremgangsmåte
- 11. Kjør vårløk, hvitløk, ingefær, gochujang, fiskesaus og riseddik til en jevn puré i en blender. Varm opp olje i en stor stekepanne på høy varme. Kok opp kinakål, og vend den ofte, til den er sprøtt møre, ca. 5 minutter. Tilsett vårløksblandingen og de skivede vårløkene; smak til med salt.
- 22. Kjør vårløk, hvitløk, ingefær, gochujang, fiskesaus og riseddik til en jevn puré i en blender. Varm opp olje i en stor stekepanne på høy varme. Kok opp kinakål, og vend den ofte, til den er sprøtt møre, ca. 5 minutter. Tilsett vårløksblandingen og de skivede vårløkene; smak til med salt.