Hello Fresh Mobile Banner
Kimchi-stil stekt kål

Kimchi-stil stekt kål

Lær hvordan du lager kimchi-inspirert sautertkål med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør eller vegetarrett. Rask, enkel og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 vårløk, kuttet i 1/2" biter, pluss mer, skivet
  • 2. 2 hvitløksfedd
  • 3. 1" stykke skrelt ingefær, hakket
  • 4. 2 spiseskjeer gochujang
  • 5. 1 spiseskje fiskesaus (som nam pla eller nuoc nam)
  • 6. 1 spiseskje usaltet riseddik
  • 7. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 8. 1/2 hode grønnkål, kuttet i 1" strimler
  • 9. Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Kjør vårløk, hvitløk, ingefær, gochujang, fiskesaus og riseddik til en jevn puré i en blender. Varm opp olje i en stor stekepanne på høy varme. Kok opp kinakål, og vend den ofte, til den er sprøtt møre, ca. 5 minutter. Tilsett vårløksblandingen og de skivede vårløkene; smak til med salt.
  2. 22. Kjør vårløk, hvitløk, ingefær, gochujang, fiskesaus og riseddik til en jevn puré i en blender. Varm opp olje i en stor stekepanne på høy varme. Kok opp kinakål, og vend den ofte, til den er sprøtt møre, ca. 5 minutter. Tilsett vårløksblandingen og de skivede vårløkene; smak til med salt.