Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig maisbrødsfyll med mais og grønne chili

Sørvestlig maisbrødsfyll med mais og grønne chili

oppskrift på sørvestkornbrød-fyll med mais og grønne chilier, perfekt som tilbehør til høstmiddagen eller festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 10 ss usaltet smør
  • 1 ¼ kopp hakkede, frøfjærede, ferske Anaheim-chili* (8 unser)
  • 1 ¼ kopp hakkede, frøfjærede, ferske poblano-chili* (8 unser)
  • 3 store jalapeño-chili, frøfjærede og hakkede
  • 2 pakker à 450 gram frosne små gule maiskjerner, tint
  • 1 ¼ kopp hakket grønn løk
  • 2/3 kopp hakket fersk koriander
  • Smørmelk-kornbrød, 1 dag gammelt
  • 4 store egg
  • ¼ kopp sukker
  • 2 ¼ teskjeer salt
  • ½ teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en stor, tykk stekepanne over middels høy varme. Tilsett alle chiliene; sauté til de begynner å mykne, ca. 8 minutter. Rør inn én pakke mais og grønne løk. Overfør til en veldig stor bolle. Bland inn koriander. Smuldre maisbrødet grovt i grønnsaksblandingen; vend godt sammen. Bland den andre pakken med mais, egg, sukker, salt og pepper i en foodprocessor til en grov puré. Rør blandingen inn i fyllet.
  2. 2Smelt smør i en stor, tykk stekepanne over middels høy varme. Tilsett alle chiliene; sauté til de begynner å mykne, ca. 8 minutter. Rør inn én pakke mais og grønne løk. Overfør til en veldig stor bolle. Bland inn koriander. Smuldre maisbrødet grovt i grønnsaksblandingen; vend godt sammen.
  3. 3Bland den andre pakken med mais, egg, sukker, salt og pepper i en foodprocessor til en grov puré. Rør blandingen inn i fyllet.
  4. 4For å steke fyllet i kalkunen: Fyll løst hals- og hovedhull i kalkunen med fyllet. Tilsett nok kraft til det resterende fyllet for å fukte det lett (1/4 til 3/4 kopp, avhengig av mengden av det resterende fyllet). Smør en ildfast form godt. Skje det resterende fyllet i den forberedte formen. Dekk med smørt folie, med den smurte siden ned. Stek fyllet i formen sammen med kalkunen til det er gjennomvarmt, ca. 25 minutter. Fjern folien og stek videre til toppen av fyllet er lett sprø og gyllen, ca. 15 minutter til.
  5. 5Fyll løst hals- og hovedhull i kalkunen med fyllet. Tilsett nok kraft til det resterende fyllet for å fukte det lett (1/4 til 3/4 kopp, avhengig av mengden av det resterende fyllet). Smør en ildfast form godt. Skje det resterende fyllet i den forberedte formen. Dekk med smørt folie, med den smurte siden ned. Stek fyllet i formen sammen med kalkunen til det er gjennomvarmt, ca. 25 minutter. Fjern folien og stek videre til toppen av fyllet er lett sprø og gyllen, ca. 15 minutter til.
  6. 6For å steke alt fyllet i en ildfast form: Forvarm ovnen til 175°C (350°F). Smør en 33x23x5 cm (13x9x2 tommer) glassform godt, avhengig av oppskriften. Overfør fyllet til den forberedte formen. Dekk med smørt folie, med den smurte siden ned. Stek til det er gjennomvarmt, ca. 40 minutter. Fjern folien og stek videre til toppen er lett sprø og gyllen, ca. 20 minutter til.
  7. 7Forvarm ovnen til 175°C (350°F). Smør en 33x23x5 cm (13x9x2 tommer) glassform godt, avhengig av oppskriften. Overfør fyllet til den forberedte formen. Dekk med smørt folie, med den smurte siden ned. Stek til det er gjennomvarmt, ca. 40 minutter. Fjern folien og stek videre til toppen er lett sprø og gyllen, ca. 20 minutter til.
  8. 8Kan kjøpes på latinamerikanske markeder og i mange supermarkeder.
  9. 9Kan kjøpes på latinamerikanske markeder og i mange supermarkeder.
  10. 10Kan kjøpes på latinamerikanske markeder og i mange supermarkeder.