Hello Fresh Mobile Banner
Honningmelon og prosciutto med grønnsaker og myntedressing

Honningmelon og prosciutto med grønnsaker og myntedressing

En frisk forrett med søt honningmelon, sprø parmaskinke, grønnsaker og en aromatisk myntedressing. Perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ss sherryeddik
  • 1 ts honning
  • 1/4 ts anisfrø
  • 3 ss fersk mynte, tynne skiver, delt
  • 2 ss olivenolje
  • 4 kopper (pakket) blandede babygrønnsaker (ca. 85 g)
  • 4 skiver honningmelon, skrelt
  • 6 tynne skiver prosciutto

Fremgangsmåte

  1. 1Visp de tre første ingrediensene og 1 spiseskje mynte i en liten bolle; visp inn oljen. Smak til dressingen med salt og pepper. Vend salatbladene med 2 spiseskjeer dressing i en middels stor bolle; fordel på to tallerkener. Plasser melonen ved siden av salaten; legg prosciutto over melonen. Drypp resten av dressingen over prosciutto og melon. Strø over resten av mynten og nykvernet pepper, og server.
  2. 2Visp de tre første ingrediensene og 1 spiseskje mynte i en liten bolle; visp inn oljen. Smak til dressingen med salt og pepper. Vend salatbladene med 2 spiseskjeer dressing i en middels stor bolle; fordel på to tallerkener. Plasser melonen ved siden av salaten; legg prosciutto over melonen. Drypp resten av dressingen over prosciutto og melon. Strø over resten av mynten og nykvernet pepper, og server.