Hello Fresh Mobile Banner
Stekte kikerter

Stekte kikerter

Lær hvordan du lager sprø og smakfulle friterte kikerter. Perfekt som snacks eller tilbehør. Enkelt, raskt og sunt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 ts røkt paprika
  • 2. 1 ts cayennepepper
  • 3. 6 ss ekstra jomfru olivenolje
  • 4. 2 bokser á 15 unser kikerter, skylt, drenert, godt tørket
  • 5. Koshersalt
  • 6. 2 ts finrevet limeskall
  • 7. Ingrediensinfo: Røkt paprika fås i bedre supermarkeder.

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland paprika og cayenne i en liten bolle og sett til side. Varm opp olje i en 30 cm stor stekepanne over middels høy varme. Arbeid i 2 omganger, tilsett kikerter i pannen og stek under omrøring ofte til de er gylne og sprø, ca. 15–20 minutter. Bruk en hullsleiv til å overføre kikerter til kjøkkenpapir for å la dem renne av seg kort. Ha dem i en middels stor bolle. Strø over paprika og blanding; vend godt slik at de dekkes. Krydre med salt etter smak. Vend inn limeskall og server.