Ricottatartiner med krydret marmelade og pinjekjerner

Ricottatartiner med krydret marmelade og pinjekjerner

Oppdag en smakfull oppskrift på ricotta tartines toppet med krydret marmalade og ristede pinjekjerner. Perfekt for en lett forrett eller frokost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Rundet 1/4 teskje malt allehånde
  • 6 spiseskjeer søt appelsinmarmelade
  • 1 kopp fersk helmelkricotta (ca. 225 gram)
  • 1 baguette på 24 tommer, delt i fire på tvers, deretter hver kvart delt i to horisontalt og lett ristet
  • 2 til 3 spiseskjeer pinjekjerner, lett ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Rør inn allehånde i marmeladen. Smør ricotta på baguetten, og lag deretter åpne smørbrød med marmelade og nøtter.
  2. 2Rør inn allehånde i marmeladen. Smør ricotta på baguetten, og lag deretter åpne smørbrød med marmelade og nøtter.