
Bringebær-tilsatt sjokoladebrownies
oppskrift på raspberry-spiked chocolate brownies - saftige brownies med et hint av bringebær og mørk sjokolade, perfekte for enhver anledning
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 200 gram mørk sjokolade (7 unser), hakket
- 250 gram smør (8 unser)
- 1 3/4 kopper brunt sukker
- 4 egg
- 1 1/3 kopper hvetemel (all-purpose)
- 1/4 teskje bakepulver
- 1/3 kopp kakaopulver, siktet
- 1 1/2 kopper bringebær, ferske eller frosne*
- Hvis du bruker frosne bringebær, trenger du ikke tine dem først. Du kan også bruke ferske eller frosne blåbær.
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 180°C (355°F). Plasser sjokolade og smør i en liten kjele over svak varme og rør til det er smeltet og glatt. Ha det i en bolle sammen med sukker og egg. Sikt over mel, bakepulver og kakao, og bland godt sammen. Hell røren i en smurt kvadratisk kakeform på 23 cm (9 tommer) som er dekket med bakepapir med non-stick-belegg. Topp kaken med bringebær, og stek i 30–35 minutter eller til den er fast. Server varm eller kald med tykk (dobbel) krem eller vaniljeis med vaniljebønner.
- 2Forvarm ovnen til 180°C (355°F). Plasser sjokolade og smør i en liten kjele over svak varme og rør til det er smeltet og glatt. Ha det i en bolle sammen med sukker og egg. Sikt over mel, bakepulver og kakao, og bland godt sammen. Hell røren i en smurt kvadratisk kakeform på 23 cm (9 tommer) som er dekket med bakepapir med non-stick-belegg. Topp kaken med bringebær, og stek i 30–35 minutter eller til den er fast. Server varm eller kald med tykk (dobbel) krem eller vaniljeis med vaniljebønner.




