Peanøttsmør- og syltetøy-snittkaker i trekantform

Peanøttsmør- og syltetøy-snittkaker i trekantform

oppskrift på peanut butter and jelly shortbread wedges - en søt og smakfull dessert perfekt for enhver anledning. enkel å lage og deilig å dele.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. Non-stick grønnsaksspray
  • 2. 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør, romtemperert
  • 3. 1/4 kopp kremet (glatt) naturlig peanøttsmør (laget kun av peanøtter og salt)
  • 4. 1/2 kopp sukker
  • 5. En stor klype salt
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 1 1/4 kopper hvetemel
  • 8. 1/3 kopp bjørnebærsyltetøy

Fremgangsmåte

  1. 1Spray bunnen av en 23 cm stor springform med non-stick spray.
  2. 2Pisk smør og peanøttsmør i en stor bolle til det er glatt, ca. 2 minutter.
  3. 3Tilsett sukker og salt, og pisk til det er luftig, ca. 2 minutter.
  4. 4Pisk inn vanilje.
  5. 5Tilsett mel; pisk på lav hastighet bare til det er blandet.
  6. 6Overfør 1/3 kopp deig til arbeidsflaten.
  7. 7Form til en 1,3 cm tykk disk, plasser på en tallerken, og frys til den er hard, ca. 1 time.
  8. 8Trykk den resterende deigen jevnt utover bunnen av den forberedte formen.
  9. 9Smør syltetøy over deigen i formen, og la det være en 0,8 cm bred border uten syltetøy.
  10. 10Sett i kjøleskapet mens deigdisken fryser.
  11. 11Forvarm ovnen til 175°C.
  12. 12Ved bruk av store hull på et ostehull, riv den frosne deigen jevnt over syltetøyet.
  13. 13Stek shortbread til kantene er dyp gyldne og det revne deigen på toppen ser tørr ut og er gjennomstekt, ca. 50 minutter.
  14. 14Avkjøl shortbread helt i formen.
  15. 15Løsne sidene på formen.
  16. 16Skjær shortbread i båter.
  17. 17FORHÅNDSBESTILLING: Kan lages 1 dag i forveien.
  18. 18Oppbevares lufttett ved romtemperatur.