
Kyllingtaquitos
lær hvordan du lager deilige chicken taquitos hjemme. en enkel oppskrift på sprø rullede tortilla med kyllingfyll, perfekt som forrett eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 stor ferdiglaget helstekt kylling
- 2. 1 kopp favorittbarbecue-saus
- 3. 1 (16 unser) beholder med rømme
- 4. 1 (4 ½ unser) boks hakkede grønne chiles
- 5. 2 kopper frossen mais, tint
- 6. 1 liten rød løk, hakket
- 7. 1 fedd hvitløk, skrelt, knust og finhakket
- 8. 1 kopp revet røkt Gouda-ost
- 9. 2 kopper revet Monterey Jack-ost
- 10. 1 teskje spisskummen
- 11. 1 teskje chilipulver
- 12. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
- 13. 24 maistortillas
- 14. 1 kopp vegetabilsk olje, til steking
- 15. Favorittsalsa og guacamole, til servering
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, ben de kyllingen og riv kjøttet i biter. Tilsett barbecue-saus, rømme, hakkede grønne chiles, mais, rødløk, hvitløk, begge oster og krydder. Bland godt. I en stor panne over middels varme, varm opp 1/4 kopp olje til den begynner å syde. I mellomtiden legger du 2 spiseskjeer av kyllingfyllet i hver tortilla, ruller dem sammen og sikrer med en tannpirker. Arbeid i 4 omganger (tørk pannen ren og tilsett 1/4 kopp fersk olje mellom hver batch), og stek dem i pannen til de er gyldne og fyllet er varmt, ca. 3 minutter på hver side. La dem renne av på et kjøkkenpapir, overfør til et serveringsfat (eller server 2 per tallerken), og server med din favorittsalsa og guacamole.
- 22. I en stor bolle, ben de kyllingen og riv kjøttet i biter. Tilsett barbecue-saus, rømme, hakkede grønne chiles, mais, rødløk, hvitløk, begge oster og krydder. Bland godt.
- 33. I en stor panne over middels varme, varm opp 1/4 kopp olje til den begynner å syde. I mellomtiden legger du 2 spiseskjeer av kyllingfyllet i hver tortilla, ruller dem sammen og sikrer med en tannpirker. Arbeid i 4 omganger (tørk pannen ren og tilsett 1/4 kopp fersk olje mellom hver batch), og stek dem i pannen til de er gyldne og fyllet er varmt, ca. 3 minutter på hver side. La dem renne av på et kjøkkenpapir, overfør til et serveringsfat (eller server 2 per tallerken), og server med din favorittsalsa og guacamole.