Kyllingtaquitos

Kyllingtaquitos

lær hvordan du lager deilige chicken taquitos hjemme. en enkel oppskrift på sprø rullede tortilla med kyllingfyll, perfekt som forrett eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 stor ferdiglaget helstekt kylling
  • 2. 1 kopp favorittbarbecue-saus
  • 3. 1 (16 unser) beholder med rømme
  • 4. 1 (4 ½ unser) boks hakkede grønne chiles
  • 5. 2 kopper frossen mais, tint
  • 6. 1 liten rød løk, hakket
  • 7. 1 fedd hvitløk, skrelt, knust og finhakket
  • 8. 1 kopp revet røkt Gouda-ost
  • 9. 2 kopper revet Monterey Jack-ost
  • 10. 1 teskje spisskummen
  • 11. 1 teskje chilipulver
  • 12. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 13. 24 maistortillas
  • 14. 1 kopp vegetabilsk olje, til steking
  • 15. Favorittsalsa og guacamole, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, ben de kyllingen og riv kjøttet i biter. Tilsett barbecue-saus, rømme, hakkede grønne chiles, mais, rødløk, hvitløk, begge oster og krydder. Bland godt. I en stor panne over middels varme, varm opp 1/4 kopp olje til den begynner å syde. I mellomtiden legger du 2 spiseskjeer av kyllingfyllet i hver tortilla, ruller dem sammen og sikrer med en tannpirker. Arbeid i 4 omganger (tørk pannen ren og tilsett 1/4 kopp fersk olje mellom hver batch), og stek dem i pannen til de er gyldne og fyllet er varmt, ca. 3 minutter på hver side. La dem renne av på et kjøkkenpapir, overfør til et serveringsfat (eller server 2 per tallerken), og server med din favorittsalsa og guacamole.
  2. 22. I en stor bolle, ben de kyllingen og riv kjøttet i biter. Tilsett barbecue-saus, rømme, hakkede grønne chiles, mais, rødløk, hvitløk, begge oster og krydder. Bland godt.
  3. 33. I en stor panne over middels varme, varm opp 1/4 kopp olje til den begynner å syde. I mellomtiden legger du 2 spiseskjeer av kyllingfyllet i hver tortilla, ruller dem sammen og sikrer med en tannpirker. Arbeid i 4 omganger (tørk pannen ren og tilsett 1/4 kopp fersk olje mellom hver batch), og stek dem i pannen til de er gyldne og fyllet er varmt, ca. 3 minutter på hver side. La dem renne av på et kjøkkenpapir, overfør til et serveringsfat (eller server 2 per tallerken), og server med din favorittsalsa og guacamole.