
Løvte kyllingwraps
oppskriften på leafy chicken wraps er perfekt for en sunn og smakfull lunsj. enkelt å lage og full av friske grønnsaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 hode romainesalat
- 2. 1 ss olivenolje
- 3. 1 fedd hvitløk, skrelt og knust
- 4. 1/2 stor løk, hakket
- 5. 680 g kyllingbryst, hakket
- 6. 1 ss soyasaus
- 7. 1 ss fiskesaus (finnes i asiatiske dagligvarebutikker)
- 8. 1 ss sherry (eller 3 ss grønnsaksbuljong)
- 9. 6 store shiitakesopp, hakket
- 10. 1/4 kopp vannkastanjer, hakket
- 11. 1/4 kopp gulrøtter, revet
- 12. 2 ss maisstivelse
- 13. Plommesaus (finnes i asiatiske dagligvarebutikker)
Fremgangsmåte
- 11. Skyll salatbladene og tørk dem i en salatslynge. Varm opp olje i en stor panne. Tilsett hvitløk og løk, og kok over middels høy varme i 1 minutt, rør ofte. Tilsett kylling og kok i 5 minutter. Tilsett soyasaus, fiskesaus, sherry, sopp, vannkastanjer og gulrøtter, og kok i ytterligere 5 minutter. Visp maisstivelse med 2 ss vann, og tilsett i pannen. Rør til sausen har tyknet. Legg blandingen i en serveringsskål.
- 2For wraps: Skje kylling på et salatblad og smak til med plommesaus.
- 32. Skyll salatbladene og tørk dem i en salatslynge. Varm opp olje i en stor panne. Tilsett hvitløk og løk, og kok over middels høy varme i 1 minutt, rør ofte. Tilsett kylling og kok i 5 minutter. Tilsett soyasaus, fiskesaus, sherry, sopp, vannkastanjer og gulrøtter, og kok i ytterligere 5 minutter. Visp maisstivelse med 2 ss vann, og tilsett i pannen. Rør til sausen har tyknet. Legg blandingen i en serveringsskål.
- 4For wraps: Skje kylling på et salatblad og smak til med plommesaus.
- 53. For wraps: Skje kylling på et salatblad og smak til med plommesaus.