Grillet kylling Caesar

Grillet kylling Caesar

Lær hvordan du lager en deilig grillet kylling caesar med enkel oppskrift. Perfekt for sommerens måltider eller hverdagsmiddager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp pasteurisert eggeprodukt
  • 1 fedd hvitløk, finhakket (ca. 1/2 teskje)
  • 1 1/2 teskje anchovypasta
  • 1/2 teskje Dijon-sennep
  • 1/4 teskje Worcestershire-saus
  • 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1/4 kopp finrevet Parmesanost
  • Salt
  • Nykvernet svart pepper
  • 6 kopper grovhakket romainesalat
  • 2 kopper babyspinatblader
  • 2 kopper fullkornscroutoner
  • 4 grillede kyllingbrysthalvpar (ca. 113 gram hver), skåret i skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en liten bolle, visp sammen eggeprodukt, hvitløk, ansjospasta, sennep, Worcestershire-saus og sitronsaft. Tilsett olivenoljen i en jevn strøm, mens du visper hele tiden. Rør inn Parmesan og smak til med salt og pepper.
  3. 3I en stor bolle, vend dressingen inn i salaten med salatbladene og spinaten til alt er godt dekket. Tilsett krutongene og vend forsiktig. Fordel salaten på 4 tallerkener og topp hver tallerken med grillede kyllingbiter.