
Grillet kylling Caesar
Lær hvordan du lager en deilig grillet kylling caesar med enkel oppskrift. Perfekt for sommerens måltider eller hverdagsmiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp pasteurisert eggeprodukt
- 1 fedd hvitløk, finhakket (ca. 1/2 teskje)
- 1 1/2 teskje anchovypasta
- 1/2 teskje Dijon-sennep
- 1/4 teskje Worcestershire-saus
- 2 spiseskjeer sitronsaft
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1/4 kopp finrevet Parmesanost
- Salt
- Nykvernet svart pepper
- 6 kopper grovhakket romainesalat
- 2 kopper babyspinatblader
- 2 kopper fullkornscroutoner
- 4 grillede kyllingbrysthalvpar (ca. 113 gram hver), skåret i skiver
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en liten bolle, visp sammen eggeprodukt, hvitløk, ansjospasta, sennep, Worcestershire-saus og sitronsaft. Tilsett olivenoljen i en jevn strøm, mens du visper hele tiden. Rør inn Parmesan og smak til med salt og pepper.
- 3I en stor bolle, vend dressingen inn i salaten med salatbladene og spinaten til alt er godt dekket. Tilsett krutongene og vend forsiktig. Fordel salaten på 4 tallerkener og topp hver tallerken med grillede kyllingbiter.