
Ananaskyllingstrimler
Prøv denne deilige oppskriften på pineapple chicken tenders – perfekt som forrett eller hovedrett. Enkel å lage, full av smak og egner seg for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp ananasjuice
- 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 1/3 kopp lys soyasaus
- 900 gram kyllingbrystfilet eller strimler
- spyd
Fremgangsmåte
- 1I en liten kjele over middels varme, bland ananasjuice, brunt sukker og soyasaus. Ta kjelen av varmen rett før blandingen begynner å koke.
- 2Legg kyllingfiletene i en middels stor bolle. Dekk dem med ananasmarinaden, og sett dem i kjøleskapet i minst 30 minutter.
- 3Forvarm grillen til middels varme. Tre kyllingfiletene langs med trepinner.
- 4Pensle grillristen lett med olje. Grill kyllingfiletene i 5 minutter på hver side, eller til saften er klar. De koker raskt, så følg med nøye.