Enkel aioli

Enkel aioli

lær hvordan du lager en enkel og smakfull aioli fra bunnen av. perfekt som tilbehør til seafood, grillmat eller som dip.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 hvitløksfedd, knust
  • 1/4 teskje (eller mer) grovt kosher-salt
  • 1/2 kopp majones
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje fersk sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 1Mos hvitløk og 1/4 teskje salt i en liten bolle til en jevn pasta dannes. Visp inn majones, olivenolje og sitronsaft. Smak til med grovt salt og pepper. Forbered gjerne dagen før: Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
  2. 2Mos hvitløk og 1/4 teskje salt i en liten bolle til en jevn pasta dannes. Visp inn majones, olivenolje og sitronsaft. Smak til med grovt salt og pepper. Forbered gjerne dagen før: Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.