
Enkel aioli
lær hvordan du lager en enkel og smakfull aioli fra bunnen av. perfekt som tilbehør til seafood, grillmat eller som dip.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 hvitløksfedd, knust
- 1/4 teskje (eller mer) grovt kosher-salt
- 1/2 kopp majones
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 spiseskje fersk sitronsaft
Fremgangsmåte
- 1Mos hvitløk og 1/4 teskje salt i en liten bolle til en jevn pasta dannes. Visp inn majones, olivenolje og sitronsaft. Smak til med grovt salt og pepper. Forbered gjerne dagen før: Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
- 2Mos hvitløk og 1/4 teskje salt i en liten bolle til en jevn pasta dannes. Visp inn majones, olivenolje og sitronsaft. Smak til med grovt salt og pepper. Forbered gjerne dagen før: Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.