Hello Fresh Mobile Banner
Biff med chili- og key lime-saus

Biff med chili- og key lime-saus

Lær hvordan du lager saftig oksefilet servert med en smakfull chili og lime saus. Perfekt for en sommermiddag eller spesiell anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund skirtbiff, skåret i biter
  • 1/4 kopp fersk Key lime-saft
  • 3 spiseskjeer asiatisk fiskesaus
  • 3 spiseskjeer vann
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 1 stor sjalottløk, tynne skiver
  • 1 fersk serranosilantro, hakket (ca. 2 teskjeer; inkludert frø)
  • Tilbehør: dampet ris

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm broileren. Tørk av biffen med tørkepapir og krydre med 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper. Stek på en grillrist i ovnen 10–15 cm fra varmekilden, og snu den én gang, ca. 6 minutter totalt for medium-rare. Overfør biffen til et skjærebrett og la den hvile i 5 minutter før du skjærer den opp. Mens biffen hviler, rør sammen de resterende ingrediensene til sukkeret har løst seg opp. Server den skivede biffen med sausen.
  2. 2Forvarm broileren.
  3. 3Tørk av biffen med tørkepapir og krydre med 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper. Stek på en grillrist i ovnen 10–15 cm fra varmekilden, og snu den én gang, ca. 6 minutter totalt for medium-rare. Overfør biffen til et skjærebrett og la den hvile i 5 minutter før du skjærer den opp.
  4. 4Mens biffen hviler, rør sammen de resterende ingrediensene til sukkeret har løst seg opp. Server den skivede biffen med sausen.