Hello Fresh Mobile Banner
Egg med syltet sjalottløk og persille

Egg med syltet sjalottløk og persille

Lær hvordan du lager deilige egg med syltet sjalottløk og frisk persille. En enkel og smakfull oppskrift som passer til frokost eller forret.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 8 store egg
  • 1 liten sjalottløk, finhakket
  • 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 1 kopp finhakket fersk persille
  • Flakete havsalt

Fremgangsmåte

  1. 1Forsiktig senk eggene ned i en middels stor kjele med kokende vann og kok i 8 minutter. Overfør eggene til en bolle med isvann og la dem avkjøle. I mellomtiden, bland sjalottløk og sitronsaft i en liten bolle; la det stå i 10 minutter. Sil sjalottløken og vend den i en liten bolle med persille; smak til med salt. Skrell forsiktig eggene (de vil være litt ustødige i midten) og skjær dem i tverrsnitt ca. 1,5 cm tykke. Anrett på et fat og topp med persille og sjalottløk blantur.
  2. 2Forsiktig senk eggene ned i en middels stor kjele med kokende vann og kok i 8 minutter. Overfør eggene til en bolle med isvann og la dem avkjøle.
  3. 3I mellomtiden, bland sjalottløk og sitronsaft i en liten bolle; la det stå i 10 minutter.
  4. 4Sil sjalottløken og vend den i en liten bolle med persille; smak til med salt.
  5. 5Skrell forsiktig eggene (de vil være litt ustødige i midten) og skjær dem i tverrsnitt ca. 1,5 cm tykke. Anrett på et fat og topp med persille og sjalottløk blantur.