Hello Fresh Mobile Banner
Frokostsmørbrød med hele dagen

Frokostsmørbrød med hele dagen

Lær hvordan du lager en smakfull all-day breakfast sandwich. Perfekt for en mettende frokost eller lunsj, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 4 irske eller andre gode kvalitets pølsebrød til frokost
  • 4 skiver irsk eller kanadisk bacon
  • 4 store egg
  • 2 (5 tommer lange) biter myk baguette, delt på langs
  • Tilbehør: tomatrelish, chutney eller ketchup

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt 1 spiseskje smør i en 30 cm non-stick stekepanne over moderat varme til skummet har lagt seg, deretter tilsett pølsene og kok, snu dem underveis, til de er brune, omtrent 3 minutter. Overfør pølsene til et skjærebrett og del dem på langs. Sett pølsene tilbake i pannen og kok, med snittflaten ned, til de er gjennomstekt, ytterligere 1 til 2 minutter. Overfør til en tallerken og hold varm, dekket med folie. Tilsett bacon i pannen og kok, snu en gang, til det er brunt, totalt 2 til 3 minutter, deretter overfør til tallerkenen med pølsene og dekk igjen. Tilsett den resterende spiseskjeen smør i pannen og varm til skummet har lagt seg. Knekk eggene i pannen og krydre lett med salt og pepper, deretter stek (solsiden opp eller over lett) til hviten er kokt og plommene akkurat har stivnet, 4 til 5 minutter. Lag smørbrød med pølser, bacon, egg og baguette.
  2. 2Smelt 1 spiseskje smør i en 30 cm non-stick stekepanne over moderat varme til skummet har lagt seg, deretter tilsett pølsene og kok, snu dem underveis, til de er brune, omtrent 3 minutter. Overfør pølsene til et skjærebrett og del dem på langs. Sett pølsene tilbake i pannen og kok, med snittflaten ned, til de er gjennomstekt, ytterligere 1 til 2 minutter. Overfør til en tallerken og hold varm, dekket med folie. Tilsett bacon i pannen og kok, snu en gang, til det er brunt, totalt 2 til 3 minutter, deretter overfør til tallerkenen med pølsene og dekk igjen.
  3. 3Tilsett den resterende spiseskjeen smør i pannen og varm til skummet har lagt seg. Knekk eggene i pannen og krydre lett med salt og pepper, deretter stek (solsiden opp eller over lett) til hviten er kokt og plommene akkurat har stivnet, 4 til 5 minutter.
  4. 4Lag smørbrød med pølser, bacon, egg og baguette.