Jalapeno Popper-kopper
Lær hvordan du lager deilige jalapeno popper cups, en perfekt forrett med kremet ost og krydret jalapenos. Enkel å lage og sikker på å imponere gjestene.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 12 mini phyllo-tartskjell
- 2. 115 gram kremost, myknet
- 3. 1/2 kopp revet Cheddar-ost
- 4. 2 jalapeño-pepper, fjernet frø og hakket
- 5. 1 spiseskje hot pepper-saus
- 6. baconbiter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Plasser filodegekoppene på et stekebrett.
- 22. Rør sammen kremost, Cheddarost, jalapeños og hot sauce i en bolle.
- 33. Fyll filodegekoppene med blandingen. Strø baconbiter på toppen.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne, ca. 15 til 20 minutter.
- 55. Server varme.