Søt polsk pølse

Søt polsk pølse

oppskrift på søt polsk pølse, perfekt for en smakfull middag eller fest. enkel å lage hjemme, med trinnvise instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund kielbasa-pølse, skåret i 2,5 cm biter
  • 2. 1/3 kopp Worcestershire-saus
  • 3. 1 ss fersk sitronsaft
  • 4. 1 løk, hakket
  • 5. 1/2 kopp brunt sukker
  • 6. 2 dråper sterk saus
  • 7. 2/3 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg pølsen i en stor kjele. Tilsett vann slik at det dekker, og la det småkoke på lav varme i 1 time. Sil av vannet, fjern pølsen og sett den til side.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  3. 33. I den samme kjelen blander du Worcestershire-saus, sitronsaft, løk, sukker, hot pepper-saus og vann. Kok opp under omrøring. Plasser den reserverte pølsen i en ildfast form på 23x33 cm (9x13 tommer) og dekk den med sausen.
  4. 44. Stek i ovnen ved 175 grader C (350 grader F) i 1 time.