Søt polsk pølse
oppskrift på søt polsk pølse, perfekt for en smakfull middag eller fest. enkel å lage hjemme, med trinnvise instruksjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund kielbasa-pølse, skåret i 2,5 cm biter
- 2. 1/3 kopp Worcestershire-saus
- 3. 1 ss fersk sitronsaft
- 4. 1 løk, hakket
- 5. 1/2 kopp brunt sukker
- 6. 2 dråper sterk saus
- 7. 2/3 kopp vann
Fremgangsmåte
- 11. Legg pølsen i en stor kjele. Tilsett vann slik at det dekker, og la det småkoke på lav varme i 1 time. Sil av vannet, fjern pølsen og sett den til side.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 33. I den samme kjelen blander du Worcestershire-saus, sitronsaft, løk, sukker, hot pepper-saus og vann. Kok opp under omrøring. Plasser den reserverte pølsen i en ildfast form på 23x33 cm (9x13 tommer) og dekk den med sausen.
- 44. Stek i ovnen ved 175 grader C (350 grader F) i 1 time.