Svinebogstek med grønnsaker
oppskriften på pork butt roast med grønnsaker er perfekt for en smakfull og enkel hovedrett. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. Salt og pepper etter smak
- 2. Hvitløkspulver etter smak
- 3. 2,7 kg svinebog, skåret i store biter
- 4. 2 løk, skivet
- 5. 20 nye poteter, rå
- 6. 16 gulrøtter, skrelte
- 7. 2 kopper sopp, delt i to
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
- 3Strø svinekjøttet med salt, pepper og hvitløkspulver på alle sider; gni det inn i kjøttet.
- 4Brun kjøttet på alle sider til det er lett brunt.
- 5Overfør kjøttet til en stekeplate.
- 63. Legg løkskiver over kjøttet og i stekeformen.
- 7Fyll formen to tredjedeler med vann.
- 8Dekk til og sett den inn i den forvarmede ovnen i 3 timer.
- 9Tilsett poteter og gulrøtter; dekk til og kok i 45 minutter.
- 10Tilsett sopp og kok i ytterligere 15 minutter.
- 11Ta ut og la det hvile i minst 10 minutter før servering.