Svinebogstek med grønnsaker

Svinebogstek med grønnsaker

oppskriften på pork butt roast med grønnsaker er perfekt for en smakfull og enkel hovedrett. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Salt og pepper etter smak
  • 2. Hvitløkspulver etter smak
  • 3. 2,7 kg svinebog, skåret i store biter
  • 4. 2 løk, skivet
  • 5. 20 nye poteter, rå
  • 6. 16 gulrøtter, skrelte
  • 7. 2 kopper sopp, delt i to

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
  3. 3Strø svinekjøttet med salt, pepper og hvitløkspulver på alle sider; gni det inn i kjøttet.
  4. 4Brun kjøttet på alle sider til det er lett brunt.
  5. 5Overfør kjøttet til en stekeplate.
  6. 63. Legg løkskiver over kjøttet og i stekeformen.
  7. 7Fyll formen to tredjedeler med vann.
  8. 8Dekk til og sett den inn i den forvarmede ovnen i 3 timer.
  9. 9Tilsett poteter og gulrøtter; dekk til og kok i 45 minutter.
  10. 10Tilsett sopp og kok i ytterligere 15 minutter.
  11. 11Ta ut og la det hvile i minst 10 minutter før servering.