Smørkremfrosting I
Lær hvordan du lager en perfekt butter cream frosting for kaker og cupcakes. Enkel oppskrift med tips for luftig og smakfull krem. Perfekt til festligheter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør, myknet
- 2. 1/8 teskje salt
- 3. 4 kopper melis
- 4. 2 eggeplommer, pisket
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 2 spiseskjeer melk
Fremgangsmåte
- 11. Pisk smør til det er mykt. Tilsett salt og deler av sukkeret gradvis, og bland godt etter hver gang. Deretter tilsetter du eggeplommer og vanilje; bland godt. Tilsett resten av sukkeret, vekselsvis med melk, til du har riktig konsistens til å smøre, og pisk etter hver tilsetting til det er glatt. Gir 2 1/2 kopper eller nok frosting til å dekke toppene og sidene av to lag på 8 eller 9 tommer.
- 22. Merk: Hvis ønskelig, kan hele egg erstatte de to eggeplommene for å lage 2 3/4 kopper frosting.